Sungu Hürriyet İlkokulunda ÇEDES projesi kapsamında Filistin için kermes düzenlendi.

Sungu Hürriyet İlkokulunda ÇEDES projesi kapsamında  Filistin için kermes düzenlendi.

İsrail'in Filistin'e yönelik saldırıları devam ediyor. Günlerdir süren saldırılar sonucu binlerce vatandaş hayatını kaybederken, Filistin'de tam bir insanlık dramı yaşanıyor. Gıda, ilaç, su ve benzeri malzemelere ulaşmakta ciddi anlam sıkıntının yaşandığı Filistin'e destek olmak için Sungu  Hürriyet ilkokulu tarafından kermes düzenledi.

Okul Müdürü Zülküf Demirçin

"Filistin'de binlerce insan şehit oldu. Amacımız bir nebze olsun onların yaralarına merhem olmak. Biz de 'Bugün onlar için ne yapabiliriz' diye düşündük. kermes düzenlemeye karar verdik. Kermesimizde elde edilen gelirin tamamı Filistin'deki kardeşlerimize göndereceğiz inşallah." dedi